Nieuwste Netflix Original weet 'Stranger Things' niet te overwinnen

Nieuwste Original verslaat 'Stranger Things' niet

Resident Evil wint het niet van de hitserie Stranger Things, ook deze serie kan dus niet domineren.

Jim Pedd, 17 juli 2022 11:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Elke zondag zetten we weer de top drie best bekeken series op Netflix op een rij. Deze week is het nog altijd Stranger Things dat domineert. Zo worden de weken stiekem een beetje saai, maar gelukkig schudt Resident Evil de top drie enigszins op.
Waar we twee weken op rij drie dezelfde series moesten melden, is die gameverfilming de enige nieuwe die we kunnen verwelkomen deze week. Wat laat zien hoe populair Stranger Things en The Umbrella Academy zijn natuurlijk. De volgorde moge ook duidelijk zijn: nummer 1 is Stranger Things, gevolgd door Resident Evil dat er net niet ins laagt de serie te overwinnen. En de hekkensluiter is bovennatuurlijke superheldenserie The Umbrella Academy.

De top drie
We zetten de top drie voor je op een rij:

1. Stranger Things: Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

2. Resident Evil: Jaren nadat een dodelijk virus een wereldwijde apocalyps veroorzaakte, vecht Jade Wesker om te overleven tegen de geïnfecteerden en wil ze de verantwoordelijken ten val brengen.

3. The Umbrella Academy: Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.
Lees meer over: Resident Evil, Netflix, Stranger Things

Populair nieuws