Tweede seizoen van 'Loki' verwelkomt nieuw castlid

De absolute hoofdrol blijft uiteraard nog steeds weggelegd voor Tom Hiddleston...

Geoffrey Ketels, 16-07-2022 17:09

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het tweede seizoen van de Marvel-serie Loki verwelkomt een nieuw castlid. Het gaat hierbij om Rafael Casal. Casal kan je onder meer kennen van Blindspotting en Bad Education.
Het eerste seizoen van de serie Loki kon meteen rekenen op heel wat interesse. De reeks scoort ook goed op de gespecialiseerde websites. Onder meer op IMDB kan ze bijvoorbeeld rekenen op een score van 8,2/10.

Dat er nog een tweede seizoen zou verschijnen stond eigenlijk wel zo goed als vast. Op moment van schrijven zijn er daar evenwel nog niet zoveel details over bekend. Ook een releasedatum werd tot dusver nog niet gecommuniceerd.

Disney+
De cast van Loki bestaat in eerste instantie uiteraard uit namen zoals bijvoorbeeld Tom Hiddleston (die de hoofdrol speelt), Owen Wilson, Gugu Mbatha-Raw en Sophia Di Martino. Daar komt nu dus ook al zeker Rafael Casal bij.

Ben jij benieuwd naar het eerste seizoen van Loki? Dan kan je deze bekijken op streamingdienst Disney+. De onderstaande trailer geeft je alvast een aardig voorsmaakje van wat je daar nu precies van kan verwachten.


Lees meer over: Loki, serie, series, Rafael Casal, Marvel

Populair nieuws