search
Volledige vijfde seizoen 'The Resident' nu te streamen op Disney+
Series / Nieuws

Volledige vijfde seizoen 'The Resident' nu te streamen op Disney+

De eerste 10 afleveringen werden eerder dit jaar in januari reeds toegevoegd...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van ziekenhuisseries hebben ongetwijfeld uitgekeken naar het verschijnen van de resterende afleveringen van het vijfde seizoen van The Resident. Wel, dat wachten is nu eindelijk voorbij!

In The Resident volgen we een idealistische jonge arts die onder leiding komt te staan van een behoorlijk harde, maar altijd weer even briljante senior arts. De serie werd goed ontvangen, want het eerste seizoen kan op moment van schrijven op onder meer IMDB rekenen op een score van 7,8/10.

13 extra afleveringen
Fans van ziekenhuisseries konden eerder in januari reeds aan de slag gaan met de eerste 10 afleveringen van het vijfde seizoen van The Resident. Het zou echter nog wel even gaan duren vooraleer ook de resterende dertien aan het aanbod van streamingdienst Disney+ zouden worden toegevoegd. Dat wachten is nu gelukkig voorbij.

The Resident komt van de hand van Amy Holden Jones, Hayley Schore en Roshan Sethi. De cast van de reeks bestaat dan weer uit namen als Matt Czuchry, Manish Dayal, Bruce Greenwood, Malcolm-Jamal Warner en Emily VanCamp. Ook Tasso Feldman, Shaunette Renée Wilson, Denitra Isler, Jane Leeves en Jessica Miesel maken deel uit van de cast.

Heb je nog helemaal niets gezien van het vijfde seizoen van deze reeks en wil je alvast een voorsmaakje krijgen? Dat kan met de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen