search
Nieuwe 'The Boys'-serie onthult eindelijk details
Series / Nieuws

Nieuwe 'The Boys'-serie onthult eindelijk details

The Boys krijgt een nieuwe serie op Prime Video die Gen V gaat heten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video heeft vandaag de eerste details onthuld over de aankomende The Boys spin-off. Deze blijkt officieel Gen V te heten. Dat niet alleen: we hebben ook een promo teaser met de belangrijkste castleden en natuurlijk een synopsis.

Prime Video heeft in eerste instantie een heel duidelijke omschrijving van de The Boys spin-off: "Hij is fucked up. Je gaat ervan houden."

Gen V-verhaal
Prime Video onthulde dat Gen V een R-Rating krijgt. Vermoedelijk gaat er ook heel wat seks in de serie zitten, als we zo kijken naar de synopsis die men officieel vrijgaf.

Gen V speelt zich af op de enige universiteit van de Verenigde Staten die exclusief voor superhelden gemaakt is, en draait op geld van Vought International.

De serie Gen V is een R-Rated serie die de levens van hormonale en competitieve Supes verkent. Zij stellen hun fysieke, seksuele en morele grenzen op de proef en strijden om de beste contracten in de beste steden. Het is deels een serie die zich op de universiteit afspeelt en deels Hunger Games, met alle liefde, satire en rauwe kanten van The Boys.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen