search
Opnames post-apocalyptische Prime-serie eindelijk gestart
Series / Foto's

Opnames post-apocalyptische Prime-serie eindelijk gestart

Deze adaptatie van een beroemde gamereeks belooft een episch avontuur te worden.

Na vele jaren uitstel is het dan eindelijk zover: de Fallout-serie van Amazon Prime wordt eindelijk opgenomen! Acteur Walton Goggins deelde een eerste foto van zichzelf op de set, waarin hij nog in de grime moest om te kunnen veranderen in een angstaanjagende Ghoul.

De serie is gebaseerd op de populaire gamereeks met dezelfde naam, die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld na een nucleaire oorlog. Deze wereld zit bomvol met rovers, mutanten en Vaults, waaruit geregeld overlevenden van voor de oorlog komen om de nieuwe wereld te koloniseren.

Al vele jaren waren de makers in gesprek met meerdere partijen om een serie te realiseren, en nu is het dan eindelijk zover bij Amazon Prime. Zij zijn niet de enige streamingdienst die inzet op game-adaptaties. HBO Max is druk bezig met een adaptatie van The Last of Us en Netflix heeft zojuist een nieuwe versie van Resident Evil gelanceerd; allemaal binnen het post-apocalyptische genre.

Op de set van Fallout
Acteur Walton Goggins speelt een rol in de nieuwe serie als een Ghoul, oftewel een gemuteerde mens met een zombie-achtig uiterlijk. Op sociale media deelde hij een eerste foto van de set. Bekijk de foto hieronder.

Bekijk op instagram

Een releasedatum voor de serie is helaas nog niet bekend.

Aanbevolen artikelen