Deze 'The Walking Dead'-acteur ziet spin-off echt niet zitten

Na de dood van zijn personage ziet de acteur geen enkele reden om terug te keren naar de zombies.

Mitchell van Vuren, 22-07-2022 06:38

Er staan ons nog acht afleveringen te wachten van The Walking Dead, maar verwacht Steven Yeun daar vooral niet in. Tijdens een interview met Conan O'Brien was hij meer dan duidelijk over een mogelijke terugkeer van zijn personage Glen: nooit of te nimmer.
Steven Yeun speelde in de eerste zeven seizoenen van AMC's The Walking Dead, en zijn personage Glen vond ook volledig volgens de verhalen in de stripboeken zijn graf gedurende seizoen 7. Hij heeft echter sindsdien geen enkele cameo of flashback gehad.

Ook over een spin-off is Yeun niet te spreken. Tijdens een interview in 2018 werd hem al de vraag voorgelegd of een film over Glen niet leuk zou zijn. Hij antwoordde: "Nee, dat zou afschuwelijk zijn. Het was zo lang geleden. Ik ben nu een ander persoon. Ik denk niet dat ik zou kunnen terugkeren naar het personage."

In gesprek met Conan
Tijdens de show Conan Needs A Friend, waar hij was voor de promotie van Jordan Peele's Nope, herinnerde Yeun zich de vraag van twee fans die vroegen of de makers van The Walking Dead hem hadden afgeslacht, of dat hij zelf weg wilde.

Yeun: "Het was ingewikkeld. Soms moet je gewoon accepteren hoe het is en doorgaan. Er was geen druk achter."

Een spin-off, of zelfs een flashback, zit er dus helaas niet in. Gelukkig heeft de acteur weer nieuw onheil gevonden in de nieuwste horrorfilm van Jordan Peele.

Bron: Comic Book

Lees meer over: the walking dead, glen, steven yeun, jordan peele, conan obrien

Populair nieuws