search
Eerste foto's vampier-serie 'Let the Right One In'
Series / Nieuws

Eerste foto's vampier-serie 'Let the Right One In'

Van het gelijknamige Scandinavische boek werd al twee keer eerder een film gemaakt.

Het boek Let the Right One In van auteur John Ajvide Lindqvist uit 2004 werd voor het eerst met veel succes verfilmd in 2008 door de Zweedse regisseur Tomas Alfredson. Daarna volgde een Amerikaanse versie van die film (Let Me In) van Matt Reeves in 2010. En nú komt er een serie!

Entertainment Weekly heeft nu de eerste foto van de nieuwe serie vrijgegeven. Hoofdrolspelers zijn Eleanor Kane (als jonge vampier) en Demián Bichir als haar vader Mark. Je kunt de foto's hieronder bekijken.

Een nieuwe insteek
Showrunner Andrew Hinderaker heeft daarnaast details vrijgegeven over hoe hij het bronmateriaal in een nieuw jasje heeft weten te steken:

"De oorspronkelijke film gaat over de relatie tussen een buitengesloten en gepest jochie en een eenzaam meisje, waarvan we later leren dat ze een vampier is. Wat mij echter nog meer aanspraak was de relatie tussen de vampier en haar volwassen voogd. In de serie richten we ons vooral op het 12-jarige meisje dat al 10 jaar een vampier is, en de relatie met haar vader."

Andere acteurs die meespelen in Let the Right One In zijn Grace Gummer, Kevin Carroll, Jacob Buster, Nick Stahl en Željko Ivanek.









Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen