search
'The Walking Dead' onthult nieuwe blik op Daryl
Series / Foto's

'The Walking Dead' onthult nieuwe blik op Daryl

The Walking Dead gaat richting het einde, met nog 8 afleveringen te gaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als The Walking Dead deze herfst terugkeert op AMC met nieuwe afleveringen, is ook Daryl weer te zien. De laatste keer dat we hem zagen, ging soldaat Daryl AWOL van het leger van de Commonwealth.

Hij werd toen namelijk in een hinderlaag gelokt door de troepen van Lance Hornsby en zat samen met Gabriel en Aaron dik in de problemen. Ondertussen huurde Hornsby Leah, de voormalige vlam van Daryl die nu echt een vijand geworden was, in om het veld 'te ruimen' en Hilltop-leider Maggie Rhee te doden.

The Walking Dead
Voordat we op 22 juli, later vandaag dus, de trailer te zien krijgen van de laatste afleveringen van The Walking Dead, hebben we nog een sneak peek van Daryl in de komende laatste batch afleveringen van de serie.

De nieuwe foto werd geplaatst door cinematograaf Duane Manwiller en laat Daryl weer zien.

Bekijk op instagram


"Daryl komt meer en meer in de rol van een leider te zitten," vertelde showrunner Angela Kang over de laatste afleveringen.

"En de manier waarop hij dat doet, is anders dan een aantal anderen. Zijn stijl is niet die van Rick, en niet zoals die van Maggie of Ezekiel. Daryl is Daryl. Hij is geen man die ervan houdt om veel speeches te geven. Hij wil gewoon doen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen