'The Walking Dead' brengt Rick én Michonne terug!

Maar The Walking Dead krijgt geen film meer, juist wel een nieuwe serie.

Jim Pedd, 23 juli 2022 14:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Richonne leeft! Rick Grimes en Michonne keren terug naar het Walking Dead Universe. Vier jaar na de exit van Andrew Lincoln uit de serie The Walking Dead, kondigde AMC aan dat hij terug is voor een nieuwe serie.
The Walking Dead had een uitgebreid panel tijdens de San Diego Comic-Con. Daar leerden we dat Lincoln terug is als Rick Grimes, en tegenover Danai Gurira te zien is als Michonne. De serie moet in 2023 te zien zijn op AMC en op AMC+.

The Walking Dead-serie
Het verhaal van Rick en Michonne is dus niet voorbij, ook al is dat wel het geval met The Walking Dead.

De ontwikkeling volgt dus vier jaar nadat AMC aankondigde drie films te gaan maken over Rick Grimes en zijn overleven in de apocalypse. In plaats daarvan begint de nieuwe serie met zes afleveringen. De films? Die komen er niet meer.

AMC kwam ook al met een synopsis voor de serie rond Rick en Michonne.

"De serie is het epische liefdesverhaal van twee personages die veranderd zijn door een veranderde wereld. Uit elkaar gehouden door afstand. Door een onstopbare kracht. Door de geesten van wie zij zijn. Rick en Michonne komen terecht in een andere wereld, gebouwd op een oorlog tegen de doden. En uiteindelijk een oorlog tegen de levenden. Kunnen zij elkaar vinden, en wie zij zijn in een plek en situatie zoals ze die niet eerder gekend hebben? Zijn ze vijanden? Geliefden? Slachtoffers? Winnaars? Zonder elkaar - zijn ze nog wel in leven? Of komen zij erachter, dat zij ook Walking Dead zijn?"


Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, rick grimes, michonne, andrew lincoln

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws