search
Gigantische schietpartij op set langverwachte revival
Series / Nieuws

Gigantische schietpartij op set langverwachte revival

De opnames van de serie Justified City Primeval zijn tijdelijk stilgelegd.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Eerder dit jaar werd officieel bekend gemaakt dat FX een van zijn grootste hits terug zou brengen: Justified. Acteur Timothy Olyphant keert zelfs terug als hoofdrolspeler.

De opnames van Justified: City Primeval vinden momenteel plaats, maar moesten na een groot vuurgevecht vlakbij de set stilgelegd worden. Deadline meldt dat de opnames in Chicago vlakbij Douglas Park stilgelegd werden nadat twee rijdende voertuigen die verwikkeld waren in een vuurgevecht door de barricades op de set reden. Niemand raakte gewond en maandag worden de opnames hervat.

Justified: City Primeval
De politie van Chicago laat weten dat de organisatie eraan toegewijd is "de veiligheid van de levendige film- en televisiegemeenschap van de stad te verzekeren."

Er wordt samengewerkt met allerhande gemeentelijke departementen "om productie-crews ervan te verzekeren dat ze zich veilig voelen tijdens de opnames in de buurten van de stad."

Dit is overigens het tweede schietincident dat invloed heeft op een productie in de Verenigde Staten in dezelfde week. In Brooklyn werd een crewlid van Law & Order: Organized Crime zelfs doodgeschoten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen