search
'The Walking Dead' brengt fanfavoriete personages terug
Series / Nieuws

'The Walking Dead' brengt fanfavoriete personages terug

Daryl en Carol krijgen nog gewoon meer te doen na The Walking Dead.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead-acteur Norman Reedus zegt dat het verhaal van Daryl Dixon en Carol Peletier niet voorbij is als de laatste aflevering van de zombieserie te zien is op AMC.

De serie The Walking Dead is gebaseerd op de comics van Robert Kirkman en wijkt op heel wat manieren af van zijn bronmateriaal. De meest populaire veranderingen zijn de toevoeging van Daryl en de uitbreiding van het personage Carol. Zij werden belangrijke bondgenoten van Rick Grimes en goede vrienden. Samen leiden ze de cast van The Walking Dead in het elfde en laatste seizoen.

The Walking Dead
Als The Walking Dead voorbij is, leeft de franchise voort in andere series. Denk aan Tales of the Walking Dead dat in augustus te zien is. En de geplande serie waarin Daryl naar Europa reist die volgend jaar te zien is.

Eigenlijk zou Carol daarin ook een rol hebben, maar actrice Melissa McBride wilde niet naar Europa verhuizen na jarenlange verplichtingen rond The Walking Dead te hebben gehad.

Acteur Reedus denkt tegelijk dat het verhaal van de twee personages toch door zal gaan.

"Ik denk dat er een wereld is waarin ze allemaal gelukkig kunnen leven. Ik wil het gezegd hebben, aangezien het ter sprake is gekomen: Het verhaal van Carol en Daryl is niet voorbij."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen