search
Deze 3 series wil je bingen op Netflix
Series / Featured

Deze 3 series wil je bingen op Netflix

Netflix staat boordevol series die je heerlijk in een ruk weg kan kijken.

Op zondag kijken we altijd naar drie toffe tips op Netflix. Vandaag kijken we eens niet naar een specifiek genre of zelfs naar series gekoppeld aan een van de best bekeken series op Netflix van dit moment.

In plaats daarvan doen we een vrij willekeurige greep uit het aanbod van Netflix. Althans, qua type series die we op een rij zetten. Alle drie delen namelijk een ding: dat ze zich enorm gemakkelijk weg laten kijken. Kortom: deze week drie tips die je lekker kan bingen!

De drie tips
We beginnen met de behoorlijk opvallende en sci-fi achtige serie Russian Doll, gevolgd door misdaadserie The Lincoln Lawyer en het heerlijk pulpy Travelers.

Russian Doll: Nadia gaat steeds opnieuw dood en beleeft haar 36e verjaardag telkens weer. Ze zit vast in een surrealistische tijdlus en wordt geconfronteerd met haar sterfelijkheid.

The Lincoln Lawyer: Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière "” en zijn bekende Lincoln "” weer op als hij een moordzaak aanneemt.

Travelers: Een federaal agent volgt vier mensen die opeens totaal nieuwe persoonlijkheden lijken te hebben, en doet een verbijsterende ontdekking over de toekomst van de mensheid.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen