Quentin Tarantino brengt misdaadserie 'Justified' mogelijk terug

De beroemde regisseur gaat weliswaar nog maar één film maken, maar dat wil niet zeggen dat hij tussendoor niet andere projecten kan maken.

Zilko Tarici, 26-02-2022 10:45

Topregisseur Quentin Tarantino is momenteel in onderhandeling met FX om een of twee afleveringen te regisseren van de Justified-herleving die de titel Justified: City Primeval draagt.
In City Primeval zien we Timothy Olyphant opnieuw als U.S. Marshall Raylan Givens, een rol die hij eerder speelde in zes seizoenen Justified. De oorspronkelijke serie was tussen 2009 en 2015 goed voor een groot aantal prijzen.

Het nieuwe seizoen speelt zich acht jaar na de gebeurtenissen uit de oorspronkelijke reeks af. Given woont nu in Miami, waar hij zijn leven als marshall en vader van een 14-jarige dochter in goede banen probeert te leiden.

Perfect materiaal voor QT?
Door een gebeurtenis op een snelweg in Florida belandt Raylan echter in Detroit, waar hij te maken krijgt met de gewelddadige sociopaat Clement Mansell (alias The Oklahoma Wildman).

Olyphant was recent nog te zien in Tarantino's film Once Upon a Time in Hollywood. Tarantino heeft altijd laten weten een grote fan te zijn geweest van Justified, en castte eerder ook al andere acteurs uit de serie in zijn films.

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: Justified, Quentin Tarantino, Walton Goggins, Timothy Olyphant, Justified City Primeval

Populair nieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam