Opmerkelijk nieuw castlid voor grootste serie Netflix

Opmerkelijk nieuw castlid voor grote serie Netflix

Avatar The Last Airbender blijkt een belangrijke rol te hebben voor komediester Danny Pudi.

Jim Pedd, 24-07-2022 11:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Avatar: The Last Airbender wordt op dit moment klaargemaakt door release op Netflix. Dankzij de cast voelen fans zich nog best optimistisch over de aankomende live-action verfilming.
Hollywood wist vaak niet te slagen met het verfilmen van anime naar live-action. Sterker nog: in het geval van Avatar: The Last Airbender kennen we allemaal nog wel de rampzalige film van M. Night Shyamalan. Vandaag horen we dat Avatar: The Last Airbender een opvallend nieuw castlid heeft gevonden: Danny Pudi.

Avatar: The Last Airbender
De site Avatar News meldt dat Pudi zich bij de serie gevoegd heeft en de rol van de Mechanist speelt.

Aang en zijn vrienden kwamen het naamloze personage tegen in een oude Northern Air Temple. De excentrieke uitvinder was verhuisd naar de tempel, toen hij zijn thuis in het Earth Kingdom kwijtraakte.

De Mechanist had een zwaar leven, nadat de vroege dood van zijn vrouw hem in armoede deed vervallen. De Fire Nation wilde bovendien graag de uitvindingen van het personage in handen krijgen. Hij hielp Aang en zijn gang met zijn uitvindingen en later ontwikkelde hij zelfs allerhande soorten technologie voor alle naties.

Avatar: The Last Airbender is waarschijnlijk volgend jaar te zien.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Netflix, Danny Pudi

Populair nieuws