Tofste Marvel-serie tot nu toe krijgt releasedatum

Tofste Marvel-serie tot nu toe krijgt releasedatum

Secret Invasion met Nick Fury komt in 2024 naar streamingdienst Disney+.

Jim Pedd, 24 juli 2022 14:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Secret Invasion wordt de eerste serie die Marvel Studios uitzendt op Disney+ in Phase 5. Kevin Feige kondigde dat afgelopen zaterdag aan tijdens het Comic-Con panel van het bedrijf.
De Marvel-baas maakte bekend dat de serie (die Samuel L. Jacksons Nick Fury en Ben Mendelsohns Skrull Talos herenigt) in de lente van 2023 debuteert op Disney+. Er werd ook meteen een nieuw logo vrijgegeven van de serie, die dus deel uitmaakt van Phase 5 van het MCU, dat zal beginnen met de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Secret Invasion
De serie Secret Invasion wordt neergezet als een vrij duistere serie. Dat zei actrice Cobie Smulders in elk geval op het podium: "Dit is een duistere serie. Het wordt een opwindende thriller. Je weet nooit wie mensen zijn: zijn ze Skrull? Of zijn het mensen?"

Secret Invasion pikt de draad bijna dertig jaar na hun ontmoeting in de film Captain Marvel op. Fury en Talos herenigen om samen een samenzwering op te lossen, als blijkt dat buitenaardse wezens alle aspecten van de Aarde geïnfiltreerd zijn.

In de comics die ook Secret Invasion heten, slaat paranoia toe in het Marvel-universum, als de helden van de Aarde erachter komen dat de Skrulls zich voordoen als enkele van de meest machtige mensen op de planeet.

Marvel Studios lanceert de serie Secret Invasion in de lente van 2023.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Secret Invasion, Nick Fury, Disney Plus, Samuel l jackson

Populair nieuws