Wow! Nieuwe 'Daredevil'-serie is nog groter dan gedacht

Nieuwe 'Daredevil'-serie is nog groter dan gedacht

Daredevil Born Again brengt onder meer Charlie Cox naar het Marvel Cinematic Universe.

Jim Pedd, 24 juli 2022 14:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het is officieel! Na zijn verschijning in de Marvel-film Spider-Man: No Way Home, keert Daredevil terug. In de lente van 2024 verschijnt de serie Daredevil: Born Again op Disney+.
Tijdens die serie zal Charlie Cox weer te zien zijn als Matt Murdock. Er zijn weinig details bekend gemaakt door Disney, maar de details die we nu weten zijn wel behoorlijk opvallend.

Daredevil: Born Again
Daredevil is natuurlijk ook te zien in de serie She-Hulk: Attorney at Law, en zal straks dus ook te zien zijn in Daredevil: Born Again.

Die serie verwijst qua titel naar Born Again, een belangrijke 'run' in de oorspronkelijke Daredevil-comics. Die werden geschreven door Frank Miller.

In dat verhaal wordt het leven van Murdoch gereduceerd tot niets, nadat Karen Page zijn identiteit onthult tegen The Kingpin. Daredevil vervalt in wanhoop en mentale ziektes, tot hij zijn leven weer oppakt en als crimefighter strijdt tegen de Kingpin en diens criminele operaties.

De serie Daredevil: Born Again brengt ook Kingpin terug, want Vincent D'Onofrio is weer te zien. Ook weten we nu dat Daredevil: Born Again maar liefst 18 (!) afleveringen krijgt, wat erg veel is vergeleken met andere Marvel-series die er telkens zes tot tien kregen.

Bron: WGTC

Lees meer over: Daredevil Born Again, Daredevil, Disney Plus, Charlie Cox

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws