Superdrukke week op Netflix met nieuwe series

Netflix maakt dit een superdrukke week

Het aanbod van Netflix gaat weer enorm groeien de komende paar dagen.

Jim Pedd, 25 juli 2022 12:43

Wat een drukte! In de laatste week van juli voegt Netflix nog heel wat series nieuw toe aan zijn aanbod. Zoals je gewend bent op maandagen, zetten we de toevoegingen weer op een rij.
VANAF 26 JULI
DI4RIES: Eerste liefdes, eerste kussen, plezier met vrienden ... en ruzies met rivalen. In de gangen van de middelbare school Galileo Galilei gebeurt er elke dag iets verrassends.

VANAF 27 JULI
Dream Home Makeover (seizoen 3): Echte gezinnen zoeken naar het perfecte huis dat bij hun eigen unieke stijl past. Shea en Syd McGee van Studio McGee maken hun dromen waar.

Car Masters: Rust to Riches (seizoen 4): Het team van Gotham Garage renoveert een bonte verzameling auto's en trucks die ze steeds inruilen om uiteindelijk een prachtauto te bouwen en voor veel geld te verkopen.

Rebelde (seizoen 2): Wanneer op Elite Way School een nieuw schooljaar begint, bedreigt een bekende vijand, het geheime genootschap de Loge, de muzikale hoop van eerstejaarsleerlingen.

The Most Hated Man on the Internet: Een volhardende moeder is vastbesloten om de foto's van haar dochter van een wraakpornowebsite te verwijderen en onderneemt online een kruistocht om de wrede oprichter te stoppen.

VANAF 28 JULI
Another Self: Drie vrienden arriveren in een badplaats. Ze komen er in contact met hun spirituele zelf en worden plotseling geconfronteerd met onopgeloste trauma's uit hun familieverledens.

Keep Breathing: Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.

VANAF 29 JULI
Fanático: Als de grootste fan van een artiest probeert de persoonlijkheid van zijn idool aan te nemen, komt hij erachter dat het bestaan van een superster niet zo makkelijk is.

Uncoupled: Een makelaar in New York is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten.

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series: Drie cheerleaders op een chique privéschool blazen de antipestclub van hun oud-klasgenoten nieuw leven in. Samen gaan ze de strijd aan tegen onrechtvaardigheid.

Lees meer over: Netflix, tips, deze week

Populair nieuws