Disney+ onthult veelbelovende trailer 'She-Hulk'

De nieuwe serie She-Hulk komt er in rap tempo aan, over een paar dagen!

Jim Pedd, 25 juli 2022 12:44

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Marvel Studios heeft heel wat nieuws onthuld tijdens zijn San Diego Comic-Con-panel. Een van de onthullingen was een gloednieuwe trailer voor het eerstvolgende project van de filmstudio op Disney+: She-Hulk: Attorney at Law.
De trailer voor She-Hulk: Attorney at Law bevat heel wat nieuwe beelden. Zo krijgen we een betere blik op Hulk die zijn nichtje, Jennifer Walters, ofwel She-Hulk, helpt trainen. Maar er is meer in de trailer!

She-Hulk: Attorney at Law-beelden
De beelden van She-Hulk: Attorney at Law onthullen namelijk ook een blik op Jennifers werk als advocaat die Emil Blonsky, ofwel Abomination, moet verdedigen in de rechtbank. Die zagen we voor het laatst nog in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, waarin hij samen met Wong vocht.

She-Hulk: Attorney at Law is ook meteen de vierde keer dat Wong in het vierde deel van het MCU te zien is.She-Hulk: Attorney at Law volgt Jennifer Walters terwijl zij een complex leven leidt. Ze is een advocaat van ergens in de dertig en heeft tegelijk dezelfde krachten als de Hulk.

De serie She-Hulk: Attorney at Law is in augustus op Disney+ te zien.
Lees meer over: She Hulk, MCU, marvel studios, disney plus, tatiana maslany

Populair nieuws