Eerste beelden nieuwe 'Fallout'-serie op Prime gelekt!

Eerste beelden 'Fallout' tv-serie gelekt

De Fallout tv-serie is onlangs begonnen met filmen, en nu zijn de eerste afbeeldingen gelekt.

Niels Arts, 27-07-2022 14:30

Het lijkt erop dat Amazon Prime Video goed zijn best doet om trouw te blijven aan het bronmateriaal voor de aankomende Fallout-serie. De eerste beelden, die onlangs gelekt zijn, tonen het een en ander wat fans bekend voor zal komen.
Zo zien we het Power Armor uit de games en het kenmerkende blauwe Vault Suit uit de Fallout-games van ontwikkelaar Bethesda. De serie van Prime Video is op deze franchise gebaseerd, en lijkt dus trouw te blijven aan het bronmateriaal.

Fallout-serie
In de onderstaande Tweet zijn de afbeeldingen te zien. Naast het Vault Suit en het Power Armor zien we wat een van de schuilkamers kan zijn die ook uit de games komen.

Ontwikkeling van de Fallout-serie werd in 2020 aangekondigd. Westworld-makers Jonathan Nolan en Lisa Joy werken als uitvoerend producenten aan de serie, samen met serieveteraan Todd Howard van Bethesda. Geneva Robertson-Dworet en Graham Wagner werden later aangekondigd als showrunners.

Het filmen van de serie is eerder deze maand begonnen, en het heeft niet lang geduurd voordat de eerste beelden uitlekten. Check het hieronder.Het is nog onduidelijk wanneer de Fallout-serie op Amazon Prime Video moet verschijnen.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Fallout, Amazon Prime Video, Bethesda, leaks

Populair nieuws