Nieuwe variant Walkers in 'The Walking Dead' seizoen 11

Nieuwe variant Walkers in 'The Walking Dead'

In de laatste paar afleveringen van The Walking Dead gaan we een slimmere variant Walker zien.

Niels Arts, 28 juli 2022 om 15:02

Het einde van The Walking Dead nadert na elf lange seizoenen. Toch lijkt het erop dat er nog wat nieuws in aantocht is, of moeten we zeggen iets ouds?
In de officiële trailer van The Walking Dead seizoen 11 deel 3 hintte Aaron (Ross Marquand) ernaar dat een nieuwe, slimmere variant van de Walkers een verschijning gaat maken. Maar hebben we deze soort Walker niet gewoon al eerder gezien? Daar lijkt het wel op.

Slimmere variant Walkers
Aaron horen we het volgende zeggen in de trailer: "Ik heb verhalen gehoord over walkers die over muren kunnen klimmen en deuren kunnen openen. Ik wist nooit zeker of het slechts verhalen waren."

Deze slimmere soort Walkers hebben we, wellicht in een iets andere vorm, echter al eens eerder gezien. Volgens showrunner Angela Kang is de nieuwe soort die we in deel 3 van seizoen 11 gaan zien, inderdaad een soort throwback:

"Op een bepaalde manier is het een throwback naar sommige Walkers die we in het allereerste seizoen van The Walking Dead zagen. Maar nog niet iedereen is deze soort tegengekomen."

Verder geeft ze aan dat de personages uit de serie erg slim moeten zijn om de slimmere Walkers te overleven. Of dat ze gaat lukken, zien we deze herfst. Dan keert The Walking Dead terug voor de laatste portie afleveringen van de serie.

Bron: Comic Book

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Walkers, seizoen 11

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws