search
Maker maakt eerste details 'Virgin River' seizoen 5 bekend
Series / Nieuws

Maker maakt eerste details 'Virgin River' seizoen 5 bekend

Wie het vierde seizoen reeds heeft gezien kan nu reeds vooruitblikken naar het vijfde...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het vierde seizoen van Virgin River staat nog maar net op streamingdienst Netflix of we kunnen alweer vooruitkijken naar het vijfde deel van de reeks. De maker heeft namelijk reeds enkele details bekend gemaakt.

In eerste instantie maakte de maker bekend dat er geen sprake is van een tijdsprong tussen het vierde en vijfde seizoen van de reeks. Dat betekent dat seizoen 5 meteen verder gaat na de onthulling van [LET OP! SPOILERS] Charmaine waarin ze aangeeft dat Jack niet de vader is van haar tweeling. De vraag die zich dan natuurlijk meteen stelt is; wie is het dan wel?

Ondanks het feit dat er dus in eerste instantie geen sprake zal zijn van een tijdsprong is het niet ondenkbaar dat deze er verder in het seizoen wel zal komen. Dat mogelijks om de zwangerschap van Mel een beetje te versnellen. Daarover heeft de maker van de reeks echter nog niets aangegeven.

Opnames reeds gestart
Ondertussen zijn de opnames van het vijfde seizoen van Virgin River reeds gestart. Dit gezegd hebbende liep de start van de opnames wel vertraging op. In eerste instantie hadden ze immers al in maart van dit jaar opgestart moeten zijn.

Het vijfde seizoen van Virgin River zal naar verwachting in de zomer van 2023 op Netflix te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen