search
Tien series: dat is de oogst op Disney+ deze week
Series / Featured

Tien series: dat is de oogst op Disney+ deze week

Disney+ voegde deze week tien nieuwe titels toe aan zijn steeds groeiende aanbod.

Tien nieuwe series op Disney+, dat is de oogst van deze week en die is daarmee behoorlijk prima. We duiken er zoals je gewend bent op zaterdag weer in!

Santa Evita (seizoen 1): Santa Evita is het verhaal van een lichaam zonder graf en de legende die daaruit is voortgekomen. In 1955 werd de toenmalige president Juan Domingo Perón door een militaire staatsgreep omvergeworpen en het lichaam van Evita 16 jaar lang verborgen om te voorkomen dat het een symbool tegen het regime zou worden.

Under the Banner of Heaven (seizoen 1): Under the Banner of Heaven draait om de gebeurtenissen die in 1984 leidden tot de moord op Brenda Wright Lafferty en haar dochtertje in een buitenwijk van Salt Lake Valley, Utah.

Ridley Road (seizoen 1): Vivien Epstein, een jonge, Joodse vrouw, besluit haar comfortabele leven in Manchester op te geven om naar haar geliefde te gaan die in Londen tegen de fascisten vecht.

Remote Survival (seizoen 1): Uit de beschaving gehaald en in isolatie gezet, moeten twee afgezonderde overleveraars al het mogelijke doen om de gevaarlijkste omgevingen op aarde te overleven.

Light & Magic (seizoen 1): Een serie die de nooit eerder vertoonde geschiedenis van het wereldberoemde Industrial Light & Magic (ILM) toont.

NIEUWE AFLEVERINGEN
El Galán. La TV cambió, él no (S01E08)
Big Sky (S02E16)
9-1-1: Lone Star (S03E17)
Solar Opposites (S03E05)
Only Murders in the Building (S02E06)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen