search
Nieuwe 'Game of Thrones'-serie doet het volstrekt anders
Series / Nieuws

Nieuwe 'Game of Thrones'-serie doet het volstrekt anders

House of the Dragon wordt mogelijk een anthologie in plaats van een relatief traditionele serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
House of the Dragon zou zomaar eens in toekomstige seizoenen andere era's van het huis Targaryen kunnen verkennen. Dat horen we van showrunner Miguel Sapochnik.

De serie House of the Dragon wordt gebaseerd op het werk Fire & Blood van schrijver George R.R. Martin en duikt diep in de geschiedenis van de familie Targaryen. Specifiek krijgen we de burgeroorlog te zien die binnen de familie woedde en ging om de opvolging van de troon.

House of the Dragon
In een interview met EW tijdens de San Diego Comic-Con, vertelde Sapochnik dat House of the Dragon ook voorbij de Dance of the Dragon meer kan doen.

Toen hem gevraagd werd of Martins Fire & Blood een anthologie mogelijk maakt, was zijn antwoord daar duidelijk op: "absoluut".

"Dat vind ik een van de meest interessante zaken aan de familie Targaryen. We hebben een verhaal gekozen dat bijna als Star Wars: Episode IV is. Het is de New Hope. We kunnen terug in de tijd, vooruit in de tijd. Er zijn zo veel mogelijkheden en kansen. Ik hoop dat we de kans hebben om hier echt iets groots mee op te zetten."

Zo vraag je je wel af of House of the Dragon dan in 1 seizoen het hele verhaal van de Dance of the Dragons vertelt.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen