'Lord of the Rings' lost langlopende discussie op

'Lord of the Rings' lost langlopende discussie op

Hebben vrouwelijke dwergen in Lord of the Rings nou een baard, of is dat onzin?

Jim Pedd, 30 juli 2022 12:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Een langlopende discussie onder fans van The Lord of the Rings richt zich op de gezichtsbeharing van vrouwelijke dwergen. Die discussie kunnen we nu oplossen. Want inderdaad: ze hebben gezichtshaar!
The Lord of the Rings: The Rings of Power verschijnt op 2 september op streamingdienst Prime Video en is een van de meest ambitieuze projecten van de afgelopen jaren. De serie vertelt straks in vijf seizoenen en vijftig uur een groots overkoepelend verhaal.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
Kritiek op The Lord of the Rings: The Rings of Power is er ook al. Zo zagen we de dwergen-prinses Disa voorbij komen op posters en in trailers en bleek zij geen baard te hebben.

Producent Lindsay Weber zegt dat dit geen reden tot zorgen zou moeten zijn. "Ik kan bevestigen dat ze gezichtshaar hebben. Ik kan niet wachten tot je er meer van ziet, je gaat dat in de serie echt wel ervaren."

The Lord of the Rings: The Rings of Power lost daarmee een langlopend debat onder fans van J.R.R.Tolkien op.

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien en draait om het scheppen van de Ringen waarmee Sauron hoopte heel Midden-Aarde te kunnen onderwerpen.

Bron: CBR

Lees meer over: Lord of the Rings, Lord of the Rings the rings of power, prime video, JRR Tolkien

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws