'The Walking Dead' lost plotgat uit seizoen 1 op

De serie The Walking Dead doet nog behoorlijk wat in zijn laatste paar afleveringen.

Jim Pedd, 30-07-2022 13:24

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

The Walking Dead heeft eindelijk een plotgat dat helemaal terug te herleiden valt naar het eerste seizoen, opgelost. EIndelijk weten we hoe het nou zit!
Het is een vrij bitterzoete tijd voor fans van The Walking Dead. De serie komt tot een einde, na elf seizoenen verspreid over twaalf jaar op televisie. Tegelijk zijn er drie (!) nieuwe spin-offs aangekondigd die na het einde van The Walking Dead te zien zullen zijn.

The Walking Dead-plotgat
De serie The Walking Dead heeft nog 8 afleveringen te gaan, en zijn hoofdverhaal nog niet afgerond. Zo krijgen we nog heel wat te zien rond Maggie, Daryl en de bende, en hun gevecht tegen Lance Hornsby en de Commonwealth. En er is een verhaal dat een plotgat oplost uit seizoen 1.

Aan het einde van de trailer van The Walking Dead seizoen 11C horen we Aaron op een onbekende locatie vertellen: "Ik heb verhalen gehoord over Walkers die muren kunnen beklimmen en deuren kunnen openen. Ik weet niet of dat slechts verhalen waren."

The Walking Dead lost dat raadsel straks dus op en zal laten zien dat het meer dan verhalen zijn. Waarmee een plotgat uit seizoen 1 opgelost wordt, want toen was verre van duidelijk hoe het nou zat met intelligente Walkers.

We zagen in seizoen 1 van The Walking Dead Walkers een pop oppakken, met een steen een glazen deur breken, een hek beklimmen en meer. Sindsdien zagen we nooit meer dat soort zombies. Gelukkig zijn ze straks dus niet meer hersenloos en gaat The Walking Dead dit oplossen.

Bron: CBR

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, plotgat, zombie, walker

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix