'The Walking Dead' seizoen 11 zet géén spin-offs op

The Walking Dead seizoen 11 zet géén spin-offs op

The Walking Dead seizoen 11 is echt het einde van de serie, niet iets verkapt nieuws.

Jim Pedd, 30 juli 2022 om 12:07

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Walking Dead komt tot een einde. Maar het The Walking Dead-universum leeft voort en als het aan AMC ligt nog lang ook.
Het elfde seizoen van The Walking Dead keert op 2 oktober terug met zijn laatste acht afleveringen. Daarmee is het begin van het einde van de serie die ooit begon met een verhaal over Rick Grimes en een kleine groep overlevenden van de zombie-apocalypse nabij.

The Walking Dead eindigt
The Walking Dead eindigt straks na een indrukwekkende elf seizoen en twaalf jaar op de buis. We kregen al spin-offs te zien, waaronder Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond en Tales of the Walking Dead.

Als in november The Walking Dead voorbij is, eindigt de boel na 177 afleveringen. Maar we krijgen meerdere nieuwe spin-offs te zien: eentje rond Daryl Dixon in Europa, eentje rond Maggie en Negan in het post-apocalyptische New York City en eentje over Michonne en Rick Grimes. Toch draait het einde van The Walking Dead niet om het opbouwen van nieuwe series, belooft Scott Gimple.

"We hadden lang het idee dat we nog wel even door konden gaan, maar toen veranderde dat. De finale draait voor ons echt om het afronden van het verhaal van The Walking Dead, niet om het opbouwen van iets nieuws. Er is ruimte voor spin-offs, maar eerlijk gezegd rondt de finale echt het verhaal van de afgelopen 11 jaar af."
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Angela Kang

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws