search
Prime Video voegde deze series nieuw toe afgelopen week
Series / Featured

Prime Video voegde deze series nieuw toe afgelopen week

Check hier de nieuwe toevoegingen die gedaan zijn aan het aanbod van Prime Video.

Een nieuwe zondag en dus ook een nieuw overzicht met de nieuwe series die toegevoegd zijn aan het aanbod van Prime Video.

Deze week zijn er 3 nieuwe toevoegingen, waaronder 2 series met nieuwe seizoenen en eentje met een nieuwe aflevering.

Jachtseizoen (S02E08): Olympisch kampioenen Kjeld Nuis en Ireen Wüst gaan ook deze keer weer voor goud. Vanuit Den Helder gaan zij op de vlucht voor Giel, Thomas en Stefan. Lukt het de schaatsers om 4 uur lang uit handen te blijven van de mannen?

Hausen (seizoen 1): Jaschek trekt met zijn zoon Juri in het flatgebouw waar hij de nieuwe conciërge van is. Het gebouw blijkt de bewoners drugs te verstrekken in ruil voor persoonlijike offers. Vóór het Gebouw zich gewonnen geeft eist het het ultieme offer.

Paper Girls (seizoen 1): De krantenwijk van Erin, Mac, Tiffany en KJ wordt verstoord op heldag in 1988, wanneer ze onbewust door de tijd reizen. In seizoen één zoeken de meisjes een weg terug naar 1988. Onderweg ontmoeten ze leden van twee tijdreizende groeperingen die oorlog voeren om de controle over de tijdstroom. Ze komen oog in oog te staan "‹"‹met hun eigen toekomst en worstelen met hun toekomstige leven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen