search
Alle fouten van 'Lord of the Rings: The Rings of Power' in 1 beeld

Alle fouten van 'Lord of the Rings: The Rings of Power' in 1 beeld

Lord of the Rings: The Rings of Power lijkt het niet goed te kunnen doen bij de kritische fans.

Jim Pedd
Een van de oprichters van Tolkien-fansite The One Ring heeft een uitgebreide analyse geplaatst van de recente trailer voor The Lord of the Rings: The Rings of Power. In die analyse omschrijft hij op basis van één foto wat volgens hem mis is met de televisieserie.

Vooropgesteld vertelt hij dat hij Amazon helemaal niet haat. Integendeel, hij hoopt op het beste voor The Lord of the Rings: The Rings of Power. Maar een beeld in de trailer waarin we Mí­riel en Galadriel samen zien, laat zien wat mogelijk mis gaat met de serie.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-details
"Nummer een is het veranderen van de geschiedenis. Mensen die elkaar nooit ontmoetten, ontmoeten elkaar plotseling. En nummer twee is dat ze de personages veranderen. Galadriel was nooit de drijvende kracht achter het gevecht tegen Sauron. Mí­riel was nooit de Queen Regent. En we zien hen hier ontmoeten. Ze veranderden hun relatie. Ze veranderden hun drijfveren. En ze hebben veranderd wie zijn zijn," aldus de oprichter in de video.

"En op de derde plaats, en dat vangt waarom ze de veranderingen doorvoeren die ze voor hun gevoel moeten maken: Amazon probeert het werk van Tolkien actief te veranderen om de wereldvisie te reflecteren die zij willen creëren en niet zozeer wat Tolkien gemaakt heeft."

De druk op de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power om het goed te doen is daarmee enorm groot. Met een vraagteken of het wel gaat lukken als fans zo kritisch zijn op zelfs maar één foto.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien op Prime Video.Aanbevolen artikelen