search
Prime Video boekt enorm succes met nieuwe serie
Series / Nieuws

Prime Video boekt enorm succes met nieuwe serie

Paper Girls scoort bijzonder goed bij critici en is een nieuwe hit voor Prime Video!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nadat de serie jarenlang in ontwikkeling was, debuteerde Paper Girls dit weekend eindelijk op Prime Video. Het acht afleveringen tellende eerste seizoen is nu te zien en wordt enorm goed ontvangen.

Paper Girls brengt de geliefde en gelijknamige comic van Brian K. Vaughan en Cliff Chiang naar live-action en is een heerlijke opwindende wilde rit. En het blijkt een succes te zijn bij critici. Op het moment van schrijven staat Paper Girls op een ontvangst van 87 procent.

Paper Girls-recensies
De serie Paper Girls wordt dus goed ontvangen. De consensus is als volgt:

"Een tijdreizend wonder met een sterk ensemble van youngsters, die net zoveel dimensies hebben als origami, maken van Paper Girls een absoluut genot."

Paper Girls volgt vier jonge meisjes die, als ze de ochtend na Halloween in het jaar 1988 hun krantenronde maken, zonder dat ze dat direct door hebben, verzeild raken in een conflict tussen strijdende facties van tijdreizigers. Ze vertrekken op een avontuur door de tijd, dat uiteindelijk de wereld zal redden.

Terwijl de Paper Girls door ons heden, het verleden én de toekomst reizen, komen ze toekomstige versies van zichzelf tegen en moeten ze kiezen of ze hun lot omarmen of afwijzen.

Paper Girls zie je nu op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen