'The Walking Dead' gaat helemaal terug naar het begin

'The Walking Dead' gaat helemaal terug naar begin

Tales of the Walking Dead duikt straks in het begin van het einde van de wereld.

Jim Pedd, 29 juli 2022 om 07:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Tales of the Walking Dead zet de klok terug, helemaal naar het jaar 2010. De serie vertelt straks zes volledig op zichzelf staande verhalen, elk met een eigen toon en gevoel en gezichtspunt.
De eerste trailer van Tales of the Walking Dead werd tijdens de San Diego Comic-Con vrijgegeven en liet zien dat we terugkeren naar de Jackson Street Bridge van Atlanta. Die was helemaal verlaten op het moment dat Rick Grimes de stad betreedt te paard, in het eerste seizoen van The Walking Dead.

Terug naar het begin
Uit de synopsis voor de aflevering Blair/Gina van Tales of the Walking Dead blijkt dat de serie helemaal terug gaat naar augustus 2010.

"Het is het begin van de apocalypse in Atlanta, Georgia, 2010. Alledaagse mensen proberen de bizarre gebeurtenissen die zich rond hen ontvouwen te begrijpen, en het is daarom alles behalve business-as-usual in het Circle of Trust Insurance Company. Blair en Gina zijn twee collega's die elkaar haten en tegelijk voor levensbedreigende keuzes te staan komen, die hen zich doen afvragen wie ze willen zijn aan het einde van de wereld. Al snel realiseren ze zich dat ze hun eigen waarheid onder ogen moeten komen als ze zouden kunnen overleven op de dag die niemand mee wil maken."

De eerste reeks afleveringen van Tales of the Walking Dead bestaat straks uit zes delen.

Tales of the Walking Dead is vanaf 14 augustus te zien.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Tales of the Walking Dead, the Walking Dead, AMC

Populair nieuws