'Tales of the Walking Dead' ziet er dodelijk uit in nieuwe trailer

'Tales of the Walking Dead' ziet er dodelijk uit

AMC geeft de nieuwe serie Tales of the Walking Dead een gloednieuwe trailer.

Jim Pedd, 23 juli 2022 om 15:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Tales of the Walking Dead gaf zijn eerste volledige trailer vrij tijdens het San Diego Comic-Con panel van de franchise. Over een kleine drie weken gaat de serie van start op AMC en AMC+. Het is nog niet bekend waar de serie in Nederland te streamen is.
De serie Tales of the Walking Dead gaat op zondag 14 augustus van start. We volgen zes losse verhalen, die allemaal duiken in nieuwe personages of oude bekenden.

Tales of the Walking Dead-trailer
Elke aflevering van Tales of the Walking Dead moet op zichzelf gaan staan; de show wordt dan ook in de markt gezet als een anthologie. Zo zien we het verhaal van Dee, de vrouw die we tot nu toe kenden als Alpha van de Whisperers.

Nieuwe personages zijn Terry Crews als Joe, Olivia Munn als Evie, Parker Posey als Blair, Jillian Bell als Gina, Anthony Edwards als Dr. Everett, Poppy Liu als Amy, Daniella Pineda als Idalia, Danny Ramirez als Eric, en Jessie T. Usher als Davon.

Tales of the Walking Dead wordt door AMC als volgt omschreven:

Er staat veel op het spel in elk verhaal, waarbij nieuwe personages tegenover grote en levensbedreigende keuzes komen te staan, en situaties waarbij we de apocalypse door verschillende ogen kunnen ervaren. We ontdekken zo meer werelden, mythologieën en mysteries van The Walking Dead.

Bron: ComicBook

Lees meer over: Tales of the Walking Dead, the Walking Dead, amc, scott gimple

Populair nieuws