search
'Lord of the Rings' onthult nieuwe beelden
Series / Video/clip/featurette

'Lord of the Rings' onthult nieuwe beelden

Lord of the Rings: The Rings of Power krijgt een indrukwekkende featurette.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video heeft een nieuwe featurette vrijgegeven die achter de schermen duikt bij de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power.

In de video over The Lord of the Rings: The Rings of Power zien we showrunners Patrick McKay en J.D. Payne vertellen over hun serie. Ze leggen uit hoe The Lord of the Rings: The Rings of Power zich afspeelt in de Tweede Era van Midden-Aarde, duizenden jaren voor de Derde Era. We zien dus het verhaal van het scheppen van de Nine Rings, en het ontstaan van de Last Alliance of Elves and Men.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power vertelt een verhaal dat nog niet verteld is, zelfs niet door Tolkien, die er alleen in algemene zin over schreef.

Het verhaal begint in een tijd van relatieve vrede, waarin de elf Galadriel worstelt met een wereld die even ademhaalt en tot rust komt.

Hoewel Morgoth, de meester van Sauron, verslagen is, gelooft zij niet dat het kwaad weg is. En dus gaat ze, als The Lord of the Rings: The Rings of Power begint, op zoek naar Sauron.

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power gaat op 2 september van start. Hieronder de featurette:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen