Nieuwe 'The Boys'-ontwikkeling is nu al schokkend

Nieuwe 'The Boys'-ontwikkeling is nu al schokkend

The Boys lijkt er niet voor terug te schrikken om van Ryan een vijand te maken.

Jim Pedd, 8 augustus 2022 07:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het lot van Ryan lijkt duisterder dan ooit. The Boys heeft bevestigd dat Cameron Crovetti, die de rol van Homelanders zoon Ryan speelt, een series regular wordt in het vierde seizoen.
Dat betekent dat Ryan een veel grotere rol krijgt in het vierde seizoen en het belang van Ryan als personage groter wordt. Dat terwijl Crovetti slechts 14 jaar oud is! De acteur zal dus meer te doen krijgen. Maar is dat wel goed nieuws?

The Boys
Ryan is opgevoed door Becca en houdt van Butcher. Hij kreeg daarmee een kans een goed persoon te worden, ondanks zijn vader en krachten.

In seizoen 3 verandert zijn gedrag zodra hij het gevoel heeft verlaten te zijn door Butcher. Homelander belooft hem liefde en onvoorwaardelijke acceptatie. Tegen het einde van het seizoen lijkt Ryan zelfs de moordlustige plannen van Homelander te ondersteunen.

Aan het einde van het derde seizoen zien we zelfs dat Ryan glimlacht als zijn vader een protesteerder levend laat verdampen. Hij lijkt zijn vaders wangedrag te omarmen.

Daarmee wordt de kans groot dat Ryan in het vierde seizoen van de hitserie The Boys geen leuke jongen meer gaat zijn.Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Boys, Prime Video, Amazon, Eric Kripke

Populair nieuws