Hoofdrolspeler noemt einde 'The Flash' bitterzoet

De langstlopende superheldenserie in het Arrowverse komt na het volgende seizoen tot een einde.

Bram de Groot, 8 augustus 2022 20:57

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat de superheldenserie The Flash eindigt na negen seizoenen. Hiermee is het de langstlopende serie binnen het Arrowverse. Nu heeft hoofdrolspeler Justin Grant gereageerd.
"Deze week hebben we aangekondigd dat seizoen negen van The Flash het laatste seizoen zal zijn. Wat bitterzoet is," zei Gustin op Instagram.. "Het is een ongelooflijke bijna tien jaar geweest om dit personage te spelen en deel uit te maken van de serie met een geweldige cast en crew, en zoveel liefde van jullie - van de fans, mensen die van de serie houden."

Een eer om The Flash te spelen
"Het is de enige reden waarom we dit zo lang hebben gedaan. En ik ben erg opgewonden om dit nog een laatste keer te doen en op onze voorwaarden te eindigen. Ik ga er zoveel mogelijk van genieten," vervolgde de acteur.

"Ik wilde je uit de grond van mijn hart bedanken voor het steunen van de serie en het toe te staan dat we zo lang konden doorgaan en ik zou niet meer vereerd kunnen zijn om met dit personage geassocieerd te worden, waarschijnlijk voor de rest van mijn leven en carrière,” voegde de acteur toe.

In Nederland kijk je The Flash op Netflix. Alle reeds verschenen seizoenen staan online.


Bron: Justin Grant

Lees meer over: The Flash, Flash, The CW, Grant Gustin, Grey Damon, Tom Cavanagh

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws