search
Mike Tyson woedend over nieuwe Hulu-serie 'Mike'

Mike Tyson woedend over nieuwe Hulu-serie 'Mike'

De ex-bokser laat zich keihard uit over de manier waarop hij naar eigen zeggen wordt behandeld door de makers.

Zilko Tarici
Bokser en acteur Mike Tyson heeft zich wederom negatief uitgelaten over de nieuwe Hulu-miniserie Mike, waarin zijn levensverhaal wordt verteld. Lees verder voor de scheldpartij die Mike in petto had voor de leiding bij Hulu.

Tyson werd op zijn 20e al kampioen zwaargewicht en bleef onverslagen tussen 1987 en 1990. Niet lang erna werd Tyson veroordeeld tot zes jaar gevangenis voor seksueel geweld, een aanklacht die hij nog steeds ontkent. Uitendelijk zat hij drie jaar in de bak, waarna hij weer begon te boksen.

Sinds hij de bokshandschoenen aan de wilgen heeft gehangen, maakte Tyson de overstap naar Hollywood en had hij rolletjes in films als Black & White, The Hangover en Scary Movie V. Ook zagen we hem in series als Roseanne, How I Met Your Mother en Franklin & Bash.

Furieuze Mike
In de laatste jaren wordt er ook veel gesproken over films en series over Tysons roerige leven. Zo werkt o.a. Antoine Fuqua aan een film waarin Jamie Foxx de bokser moet spelen.

Maar eerst is er de acht-delige Hulu-serie waarin Trevante Rhodes Iron Mike speelt. Tyson werkte zelf niet mee aan de serie, maar krijgt er daarnaast ook geen cent voor. Zijn ongenoegen uitte Tyson via sociale media, waarin hij ook liet blijken dat UFC-baas Dana White miljoenen kreeg aangeboden om de serie te promoten, maar dit afsloeg. Lees hieronder de expliciete IG-posts van Tyson:

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Aanbevolen artikelen