Nieuwe details 'The Walking Dead'-spin-off over Rick & Michonne onthuld

De spin-off belooft een krankzinnig liefdesverhaal te gaan worden over de twee beruchte personages.

Mitchell van Vuren, 10 augustus 2022 12:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Showrunner Scott M. Gimple onthulde recent nieuwe details over de langverwachte The Walking Dead-spin-off over Rick en Michonne. Na het elfde seizoen van de serie zal er nu ook een nieuwe spin-off komen over de belevenissen van deze twee belangrijke personages.
The Walking Dead ging voor het eerst in première op AMC in 2010, en is nu in 2022 na elf seizoenen bezig met de originele serie af te ronden. Hoewel de meeste van de oorspronkelijke personages niet meer in de show te zien zijn, werd het publiek voor het eerst geïntroduceerd in de wereld van The Walking Dead door Sheriff Rick Grimes tijdens het eerste seizoen van de show, en werd hij al snel vergezeld door Michonne in seizoen 3.

Nadat Rick de show verliet tijdens het negende seizoen van The Walking Dead werd aangekondigd dat het personage zijn eigen trilogie van spin-off-films zou krijgen. Jaren gingen voorbij zonder concreet nieuws over de films. Op Comic-Con 2022 kwam er eindelijk duidelijkheid over de films, namelijk dat zij vervangen zouden worden door een serie.

Details over de nieuwe serie
In de spin-off zal ook Michonne te zien zijn, die voor het eerst werd geïntroduceerd in seizoen 3 en in seizoen 10 weer vertrok om Rick te vinden. Van de serie wordt verwacht dat die in 2023 zal uitkomen.

Tijdens AMC's The Walking Dead Universe Preview 2022 gaf Gimple de eerste details over het verhaal van de serie weg. Gimple: “Het is een episch liefdesverhaal. Maar het is een episch en krankzinnig liefdesverhaal. Dit zijn twee mensen die voor een zeer lange tijd gescheiden zijn geweest. Ze hebben hele andere levens geleefd en ze moeten zichzelf opnieuw vinden, laat staan elkaar.”

Bron: ScreenRant

Lees meer over: the walking dead, rick and michonne, amc, tales of the walking dead

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws