'The Flight Attendant'-ster Kaley Cuoco vliegt uit met 'true crime'-serie

De ster uit 'The Big Bang Theory' en 'The Flight Attendant' rijst de laatste tijd naar de top.

Mitchell van Vuren, 10 augustus 2022 11:25

Actrice Kaley Cuoco is gecast om de hoofdrol te gaan spelen in de komische thrillerserie Based on a True Story voor Peacock. De serie, die afkomstig is uit het brein van Craig Rosenberg, is geïnspireerd op een werkelijke gebeurtenis en volgt het verhaal van een makelaar, een loodgieter en een voormalige tennisster wiens levens onverwachts botsen.
Cuoco speelde onlangs de hoofdrol in The Flight Attendant bij HBO Max. De serie heeft net het tweede seizoen in mei afgesloten, waar Cuoco een Emmy-nominatie voor verdiende voor Beste Komedie Actrice. Ze is tevens de stem van Harley Quinn in de gelijknamige animatieserie bij HBO Max.

Deze rol in Based on a True Story kan mogelijk een derde seizoen voor The Flight Attendant in de weg staan. Hierover heeft Cuoco eerder gezegd dat ze het gevoel heeft dat de serie waarschijnlijk zou moeten eindigen met seizoen 2.

Wat weten we over de nieuwe serie?
Based on a True Story kreeg in april een ‘straight to series’ van Peacock. De show zal de nieuwste ‘true crime’-serie worden voor de streamingdienst, die hiervan meerdere topprojecten in de catalogus heeft staan.

Volgens Variety zal Cuoco een getrouwde vrouw spelen, genaamd Ava Bartlett, maar verdere details worden voor nu geheim gehouden. Ook over een mogelijke releasedatum is nog niks duidelijk.

Bron: Comic Book

Lees meer over: kaley cuoco, the flight attendant, the big bang theory, hbo max

Populair nieuws