search

Ons nieuws van woensdag 10 augustus 2022

Veelbelovende miniserie 'From Scratch' komt in oktober naar Netflix
Series / Nieuws

Veelbelovende miniserie 'From Scratch' komt in oktober naar Netflix

De hoofdrol in de reeks is weggelegd voor de populaire actrice Zoe Saldana...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er wordt door heel wat mensen sterk uitgekeken naar het verschijnen van de miniserie From Scratch. De cast ziet er alvast veelbelovend uit. De hoofdrol in deze gloednieuwe miniserie van Netflix is immers weggelegd voor de populaire actrice Zoe Saldana.

Voor Zoe Saldana geldt dat je ze kan kennen van enkele grote projecten zoals Avatar, maar ook Guardians of the Galaxy. Deze keer speelt ze de hoofdrol in een gloednieuw waargebeurd verhaal dat deze herfst op Netflix te zien zal zijn.

Waargebeurd verhaal
Zoe Saldana vertelt het waargebeurde verhaal van een jonge Amerikaanse vrouw die in het buitenland gaat studeren. Haar op het eerste zicht geweldige ervaring en reis wordt al snel behoorlijk wat ingewikkelder wanneer ze kennis maakt met de Siciliaanse chef-kok Lino.

De gezondheidsproblemen die de chef krijgt zorgen er uiteindelijk voor dat de twee van elkaar worden weggerukt. Dit brengt een nieuwe, onvoorziene uitdaging met zich mee voor Amy.

Het verhaal van From Scratch is gebaseerd op de memoires van de Eureka en Never Have I Ever actrice Tembi Locke.

Deze gloednieuwe miniserie is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 21 oktober 2022. Tot dusver is er nog geen trailer van deze aankomende serie de wereld ingestuurd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op bizarre slechterik 'She-Hulk: Attorney at Law'
Series / Foto's

Eerste blik op bizarre slechterik 'She-Hulk: Attorney at Law'

De stekelige slechterik is een van de vreemdste inwoners uit de MCU.

De eerste aflevering van She-Hulk: Attorney at Law staat al bijna online, en de marketingafdeling van de serie draait op volle toeren. De nieuwste televisiespot voor de serie blijkt geen uitzondering te zijn, met een scène die een eerste blik op een van Marvels vreemdste schurken gunt: Porcupine.

In een scène die zich afspeelt in Abominations (Tim Roth) 'Abomaste'-schuilplaats is een opmerkelijk figuur te zien in de clip. Het kostuum dat hij draagt is namelijk identiek aan degene die gedragen is door 'Silver'-Age incarnatie van Porcupine, waarvan eerder geruchten gingen dat hij in de serie zou verschijnen.

Het verhaal van Porcupine
Oorspronkelijk gecreëerd door Stan Lee en Don Heck in Tales to Astonish #48 uit 1963, werd Porcupine voor het eerst neergezet als Alexander Gentry, een wapenontwerper die besloot om een gevechtspak te maken dat deed denken aan een stekelvarken. Gentry ontwikkelde het gevechtspak om stekels te hebben die verschillende wapens of gassen konden afschieten, en nam uiteindelijk het pak voor zichzelf en besloot om een leven van misdaad te gaan leiden.

Het stekelvarken ging de strijd aan met Ant-Man en The Wasp, speelde later een rol bij het verstoren van het huwelijk van Reed Richards en Sue Storm, en sloot zich in de loop der jaren aan bij een hele reeks aan superschurkengroepen. Hij werd later opgevolgd door een man genaamd Roger Gocking als Porcupine, die later lid werd van de Thunderbolts.

Bekijk de clip met Porcupine erin hieronder. Op 18 augustus 2022 zal de serie over de groene heldin verschijnen bij Disney Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe details 'The Walking Dead'-spin-off over Rick & Michonne onthuld
Series / Nieuws

Nieuwe details 'The Walking Dead'-spin-off over Rick & Michonne onthuld

De spin-off belooft een krankzinnig liefdesverhaal te gaan worden over de twee beruchte personages.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Showrunner Scott M. Gimple onthulde recent nieuwe details over de langverwachte The Walking Dead-spin-off over Rick en Michonne. Na het elfde seizoen van de serie zal er nu ook een nieuwe spin-off komen over de belevenissen van deze twee belangrijke personages.

The Walking Dead ging voor het eerst in première op AMC in 2010, en is nu in 2022 na elf seizoenen bezig met de originele serie af te ronden. Hoewel de meeste van de oorspronkelijke personages niet meer in de show te zien zijn, werd het publiek voor het eerst geïntroduceerd in de wereld van The Walking Dead door Sheriff Rick Grimes tijdens het eerste seizoen van de show, en werd hij al snel vergezeld door Michonne in seizoen 3.

Nadat Rick de show verliet tijdens het negende seizoen van The Walking Dead werd aangekondigd dat het personage zijn eigen trilogie van spin-off-films zou krijgen. Jaren gingen voorbij zonder concreet nieuws over de films. Op Comic-Con 2022 kwam er eindelijk duidelijkheid over de films, namelijk dat zij vervangen zouden worden door een serie.

Details over de nieuwe serie
In de spin-off zal ook Michonne te zien zijn, die voor het eerst werd geïntroduceerd in seizoen 3 en in seizoen 10 weer vertrok om Rick te vinden. Van de serie wordt verwacht dat die in 2023 zal uitkomen.

Tijdens AMC's The Walking Dead Universe Preview 2022 gaf Gimple de eerste details over het verhaal van de serie weg. Gimple: "Het is een episch liefdesverhaal. Maar het is een episch en krankzinnig liefdesverhaal. Dit zijn twee mensen die voor een zeer lange tijd gescheiden zijn geweest. Ze hebben hele andere levens geleefd en ze moeten zichzelf opnieuw vinden, laat staan elkaar."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Flight Attendant'-ster Kaley Cuoco vliegt uit met 'true crime'-serie
Series / Nieuws

'The Flight Attendant'-ster Kaley Cuoco vliegt uit met 'true crime'-serie

De ster uit 'The Big Bang Theory' en 'The Flight Attendant' rijst de laatste tijd naar de top.

Actrice Kaley Cuoco is gecast om de hoofdrol te gaan spelen in de komische thrillerserie Based on a True Story voor Peacock. De serie, die afkomstig is uit het brein van Craig Rosenberg, is geïnspireerd op een werkelijke gebeurtenis en volgt het verhaal van een makelaar, een loodgieter en een voormalige tennisster wiens levens onverwachts botsen.

Cuoco speelde onlangs de hoofdrol in The Flight Attendant bij HBO Max. De serie heeft net het tweede seizoen in mei afgesloten, waar Cuoco een Emmy-nominatie voor verdiende voor Beste Komedie Actrice. Ze is tevens de stem van Harley Quinn in de gelijknamige animatieserie bij HBO Max.

Deze rol in Based on a True Story kan mogelijk een derde seizoen voor The Flight Attendant in de weg staan. Hierover heeft Cuoco eerder gezegd dat ze het gevoel heeft dat de serie waarschijnlijk zou moeten eindigen met seizoen 2.

Wat weten we over de nieuwe serie?
Based on a True Story kreeg in april een 'straight to series' van Peacock. De show zal de nieuwste 'true crime'-serie worden voor de streamingdienst, die hiervan meerdere topprojecten in de catalogus heeft staan.

Volgens Variety zal Cuoco een getrouwde vrouw spelen, genaamd Ava Bartlett, maar verdere details worden voor nu geheim gehouden. Ook over een mogelijke releasedatum is nog niks duidelijk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel-serie 'Ironheart' krijgt een hele brute schurk
Series / Nieuws

Marvel-serie 'Ironheart' krijgt een hele brute schurk

De talentvolle Anthony Ramos werd afgelopen jaar gestrikt om de bad guy te spelen in de veelbelovende serie van Marvel Studios.

De opnames van Marvel Studios-serie Ironheart zijn momenteel volop in gang in de Amerikaanse stad Atlanta. En dat neemt met zich mee dat er steeds meer naar buiten komt over de show.

Via Just hared zijn er een aantal stiekem genomen setkiekjes online verschenen waarop is te zien dat Anthony Ramos (In the Heights) de rol van schurk Parker Robbins (alias The Hood) speelt in de serie.

Veel links naar voorgaande films
In de strips is The Hood een opkomende grootheid in de criminele onderwereld die een directe link heeft met de wereld van Doctor Strange. De mantel en laarzen van het personage zijn namelijk afkomstig van de interdimensionale schurk Dormammu.

Wat we tevens weten over Ironheart is dat Alden Ehrenreich zeer waarschijnlijk de rol speelt van Zeke Stane, de zoon van Iron Man-schurk Obadiah Stane (Jeff Bridges).

De zes-delige miniserie Ironheart zal eind 2023 te streamen zijn via Disney+. We zien het hoofdpersonage, dat gespeeld wordt door Dominique Thorne, echter later dit jaar al opduiken in Black Panther: Wakanda Forever.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
"Grootste DC-serie ooit" gelukkig nog "springlevend" bij HBO Max
Series / Nieuws

"Grootste DC-serie ooit" gelukkig nog "springlevend" bij HBO Max

De serie zou nog "springlevend" zijn, in tegenstelling tot andere afgeschoten projecten van DC.

Grote bezuinigingen bij Warner Bros. Discovery hebben veel fans doen vrezen voor het voortbestaan van hun favoriete DC-series bij de partij. Gelukkig heeft een vertegenwoordiger laten weten dat de liveactionserie van Green Lantern niet hetzelfde lot beschoren is als de recentelijk geannuleerde Batgirl-film.

De superheldenserie, geschreven door Greg Berlanti, Marc Guggenheim en Seth Grahame-Smith, zal het klassieke stripboek een nieuw jasje geven en een verhaal vertellen dat begint op Aarde in 1941 met de allereerste Green Lantern, in het geheim homoseksuele FBI agent Alan Scott, en in 1984, met de eigenwijze alfaman Guy Gardner en de half-alien Bree Jarta.

De zogenoemde "grootste DC-show ooit" zal Jeremy Irvine in de hoofdrol hebben als Alan Scott, samen met Finn Wittrock als Guy Gardner. Hoewel de serie nog steeds op schema ligt hoorde TVLine dat het misschien pas in 2024 zal uitkomen bij HBO Max.

De onzekere toekomst van het DC-universum
Een woordvoerder van HBO Max vertelde TVLine dat de serie nog steeds "springlevend" is en "zeker vooruit gaat." Dit is een behoorlijke opluchting, aangezien veel series zijn geschrapt, waaronder Kevin Smiths Strange Adventures.

Warner Bros. Discovery CEO David Zaslav zei onlangs over de toekomst van DC: "Je kijkt naar Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman - dit zijn merken die overal ter wereld bekend zijn. We hebben een reset gedaan. We hebben het bedrijf geherstructureerd, waarbij er een team komt met een tienjarenplan dat zich alleen op DC richt. We geloven dat we een veel duurzamer bedrijf kunnen opbouwen zo."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geen rooskleurige toekomst voor 'Better Call Saul' volgens maker Vince Gilligan
Series / Nieuws

Geen rooskleurige toekomst voor 'Better Call Saul' volgens maker Vince Gilligan

De maker van 'Breaking Bad' en 'Better Call Saul' deelt erg bot zijn visie over de toekomst van de series.

Het grote succes van Breaking Bad werd haast geëvenaard door de spin-off Better Call Saul, dus wat voor goeds kan er hierna nog komen? Vince Gilligan ziet echter nog maar weinig waardevols in de toekomst van de series, zo vertelde hij in een interview.

De grimmige onderwereld van Albuquerque, New Mexico is inmiddels uitgebreid op beeld vastgelegd. Met vijf seizoenen van Breaking Bad en zes seizoenen van Better Call Saul zijn er talloze personages en gebeurtenissen langsgekomen. Volgens maker Vince Gilligan loopt het grotere verhaal van het universum dan ook ten einde.

Op 15 augustus zal de laatste aflevering van Better Call Saul uitgezonden worden, waarmee ook de prequel met Bob Odenkirk haar einde vindt. Gilligan deelde zijn gedachten met Rolling Stone over de vraag of hij het verhaal, waaraan hij al meer dan tien jaar werkt, kon of moest voortzetten.

De toekomst van Better Call Saul
Gilligan: "Ik kan me zeker voorstellen om het mogelijk opnieuw op te nemen. Egoïstisch gezien, zou ik dat graag doen, om dit ding gaande te houden. Maar zonder namen te noemen, kijk ik rond naar sommige werelden, universa, verhalen waar ik van houd, of ze nu op tv zijn of in film. En dan zie ik dat er een bepaald punt is, en het is moeilijk te definiëren, waar er te veel is gebeurd in hetzelfde universum. Laat het gewoon met rust."

Hij vervolgde: "Ja, ik zou meer kunnen doen met dit universum. En misschien doe ik dat op een dag, vooral als ik faal met alles wat hierna komt. Dan kom ik kruipend terug. Maar op dit moment, of er nu meer ruimte is om te groeien of niet - en die is er waarschijnlijk - heb ik het gevoel dat het tijd is om iets nieuws te doen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  4. 4. Binnenkort op HBO Max: Alle 13 gloednieuwe series die in mei verschijnen

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen