Eerste blik op bizarre slechterik 'She-Hulk: Attorney at Law'

Bizarre slechterik in 'She-Hulk: Attorney at Law'

De stekelige slechterik is een van de vreemdste inwoners uit de MCU.

Mitchell van Vuren, 10 augustus 2022 12:45

De eerste aflevering van She-Hulk: Attorney at Law staat al bijna online, en de marketingafdeling van de serie draait op volle toeren. De nieuwste televisiespot voor de serie blijkt geen uitzondering te zijn, met een scène die een eerste blik op een van Marvels vreemdste schurken gunt: Porcupine.
In een scène die zich afspeelt in Abominations (Tim Roth) ‘Abomaste’-schuilplaats is een opmerkelijk figuur te zien in de clip. Het kostuum dat hij draagt is namelijk identiek aan degene die gedragen is door ‘Silver’-Age incarnatie van Porcupine, waarvan eerder geruchten gingen dat hij in de serie zou verschijnen.

Het verhaal van Porcupine
Oorspronkelijk gecreëerd door Stan Lee en Don Heck in Tales to Astonish #48 uit 1963, werd Porcupine voor het eerst neergezet als Alexander Gentry, een wapenontwerper die besloot om een gevechtspak te maken dat deed denken aan een stekelvarken. Gentry ontwikkelde het gevechtspak om stekels te hebben die verschillende wapens of gassen konden afschieten, en nam uiteindelijk het pak voor zichzelf en besloot om een leven van misdaad te gaan leiden.

Het stekelvarken ging de strijd aan met Ant-Man en The Wasp, speelde later een rol bij het verstoren van het huwelijk van Reed Richards en Sue Storm, en sloot zich in de loop der jaren aan bij een hele reeks aan superschurkengroepen. Hij werd later opgevolgd door een man genaamd Roger Gocking als Porcupine, die later lid werd van de Thunderbolts.

Bekijk de clip met Porcupine erin hieronder. Op 18 augustus 2022 zal de serie over de groene heldin verschijnen bij Disney Plus.


Bron: Comic Book

Lees meer over: marvel, mcu, she hulk attorney at law, disney plus, porcupine

Populair nieuws