Veelbelovende miniserie 'From Scratch' komt in oktober naar Netflix

'From Scratch' vanaf oktober te streamen

De hoofdrol in de reeks is weggelegd voor de populaire actrice Zoe Saldana...

Geoffrey Ketels, 10 augustus 2022 om 13:24

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er wordt door heel wat mensen sterk uitgekeken naar het verschijnen van de miniserie From Scratch. De cast ziet er alvast veelbelovend uit. De hoofdrol in deze gloednieuwe miniserie van Netflix is immers weggelegd voor de populaire actrice Zoe Saldana.
Voor Zoe Saldana geldt dat je ze kan kennen van enkele grote projecten zoals Avatar, maar ook Guardians of the Galaxy. Deze keer speelt ze de hoofdrol in een gloednieuw waargebeurd verhaal dat deze herfst op Netflix te zien zal zijn.

Waargebeurd verhaal
Zoe Saldana vertelt het waargebeurde verhaal van een jonge Amerikaanse vrouw die in het buitenland gaat studeren. Haar op het eerste zicht geweldige ervaring en reis wordt al snel behoorlijk wat ingewikkelder wanneer ze kennis maakt met de Siciliaanse chef-kok Lino.

De gezondheidsproblemen die de chef krijgt zorgen er uiteindelijk voor dat de twee van elkaar worden weggerukt. Dit brengt een nieuwe, onvoorziene uitdaging met zich mee voor Amy.

Het verhaal van From Scratch is gebaseerd op de memoires van de Eureka en Never Have I Ever actrice Tembi Locke.

Deze gloednieuwe miniserie is te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 21 oktober 2022. Tot dusver is er nog geen trailer van deze aankomende serie de wereld ingestuurd.

Lees meer over: From Scratch, serie, series, miniserie, Netflix, Zoe Saldana

Populair nieuws