search
Dit zijn de hoofdrolspelers van 'American Horror Story' seizoen 11
Series / Nieuws

Dit zijn de hoofdrolspelers van 'American Horror Story' seizoen 11

De opnames van het nieuwste seizoen zijn momenteel volop aan de gang in New York.

Acteurs Zachary Quinto, Billie Lourd, Isaac Powell, Patti LuPone, Sandra Bernhard, Joe Mantello en Charlie Carver zullen naar verluidt de hoofdrollen spelen in het alweer elfde seizoen van American Horror Story.

In de FX-serie van bedenker/producent/scenarist Ryan Murphy wordt elk seizoen een ander horrorverhaal belicht. Het wordt dan ook wel een anthology-serie genoemd.

Eighties horror
Meerdere van de genoemde acteurs werden afgelopen week op de gevoelige plaat gelegd door fotografen die stiekem kiekjes maakten in de New Yorkse wijk West Village. Aan de kostuums en sets te zien zou het nieuwe seizoen een jaren '70-/jaren '80-setting hebben.

Met het elfde seizoen komt de langlopen serie nog steeds niet aan haar einde. Er is namelijk al groen licht gegeven voor in elk geval een twaalfde en dertiende seizoen.

FX en Murphy moeten overigens nog officieel bevestigen dat dit de hoofdrolspelers zijn, maar dat lijkt slechts nog een formaliteit.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen