search
Goed nieuws voor fans van de geweldige serie 'When Calls the Heart'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van de geweldige serie 'When Calls the Heart'

Voor Hallmark Channel is de reeks toch één van de best presterende series...

De serie When Calls the Heart kan bij veel mensen rekenen op een enorme populariteit. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de serie alweer toe is aan haar tiende seizoen. De opnames van dat nieuwe seizoen zijn ondertussen begonnen.

Er zijn een aantal veranderingen die met de komst van het tiende seizoen worden doorgevoerd. Zo zal Lindsay Sturman, de producent van series als bijvoorbeeld Teen Wolf en Supergirl de taak overnemen van Brian Bird. Tot dusver is het zo dat er nog geen echte details bekend zijn gemaakt over het nieuwe seizoen.

2023
Ondanks het ontbreken van enige details over het tiende seizoen van de reeks liet Hallmark Channel eerder reeds optekenen dat we het tiende seizoen dit jaar niet meer hoeven te verwachten. Sterker nog, ze zou op z'n vroegst te zien zijn midden 2023.

In Nederland is When Calls the Heart te bekijken op streamingdienst Netflix. Eerder raakte echter wel bekend dat de eerste vier seizoenen uit het aanbod van de streamingdienst werden gehaald omdat Netflix de rechten niet had verlengd. Dit betekent dat op moment van schrijven alleen het vijfde en zesde seizoen nog te zien zijn.

Of de vervolgseizoenen ooit nog toegevoegd zullen worden aan het aanbod van Netflix is koffiedik kijken.

In ieder geval, voor fans van When Calls the Heart is het goed om te weten dat de productie van het tiende seizoen dus ondertussen in volle gang is!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen