search
Zesde seizoen 'Chesapeake Shores' vanaf volgende week te streamen
Series / Nieuws

Zesde seizoen 'Chesapeake Shores' vanaf volgende week te streamen

Van het zesde seizoen zal elke week een nieuwe aflevering verschijnen op Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van de serie Chesapeake Shores kijken ongetwijfeld met een dubbel gevoel uit naar het verschijnen van het zesde seizoen. Dat zesde seizoen is namelijk het laatste voor de populaire reeks die reeds heel wat jaartjes meedraait.

Het eerste seizoen van Chesapeake Shores verscheen in 2016. Ondertussen zijn we toe aan het zesde en laatste deel van de reeks. Eerder werd namelijk bekend gemaakt dat er met zekerheid geen zevende seizoen meer zal verschijnen.

Voor het zesde seizoen van de serie geldt dat ze niet in één keer volledig wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In plaats daarvan werd ervoor gekozen om elke week een nieuwe aflevering toe te voegen. De eerste aflevering van het zesde seizoen zal verschijnen komende maandag 15 augustus.

Cliffhanger
Voor het vijfde seizoen geldt natuurlijk dat ze eindigde met een cliffhanger van formaat. Het zesde seizoen zal in ieder geval heel wat prangende vragen moeten beantwoorden.

Voor het zesde seizoen van Chesapeake Shores geldt dat ze bestaat uit 10 afleveringen. De nieuwe afleveringen zullen wekelijks op maandag verschijnen op Netflix nadat ze de zondag ervoor zijn uitgezonden in de Verenigde Staten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen