search
Eindelijk weten we waarom Gibbs weg is uit 'NCIS'

Eindelijk weten we waarom Gibbs weg is uit 'NCIS'

Mark Harmon doorbreekt na maanden eindelijk de stilte rond zijn vertrek uit NCIS.

Jim Pedd
Mark Harmon vertelt tijdens een interview over zijn vertrek bij de serie NCIS, nadat hij 19 jaar hoofdpersoon Leroy Jethro Gibbs speelde. Harmon was sinds het eerste seizoen een van de belangrijkste castleden.

In seizoen 19 vertrok Harmon echter bij de serie, in aflevering 4 om precies te zijn. Daarmee eindigde voor fans van NCIS echt een tijdperk, maar opmerkelijk genoeg was Harmon er grotendeels stil over en vertelde hij weinig over de redenen achter zijn keuze om de serie te verlaten.

NCIS-vertrek
In een interview met de site ET Online, ging Harmon dan eindelijk toch echt in op zijn vertrek bij de serie NCIS. Dat is voor het eerst sinds we te horen kregen dat hij zou gaan vertrekken.

Harmon legde uit dat tijdens zijn tijd bij NCIS hij hoopte dat Gibbs verfrissend en interessant zou blijven voor het publiek. Maar zijn gevoel was dat hij Gibbs tot een punt had verkend, dat hij een passend einde moest krijgen.

Hoewel Gibbs geen deel meer uitmaakt van NCIS, zou hij volgens Harmon een comfortabel leven in Alaska hebben.

"Wat mij altijd aangetrokken heeft tot NCIS, is dat het personage dat ik speelde verfrissend en uitdagend bleef. Qua plot heeft dit personage het pad bewandeld dat het bewandeld heeft. Ik vond het eerlijk en was er okay mee. Ik ben niet met pensioen. Voor zover ik weet leeft hij in Alaska."Aanbevolen artikelen