Prime Video komt met een echte nieuwe topserie en meer nieuws

Prime Video komt met een echte nieuwe topserie

Het was een behoorlijk leuke week voor mensen met een abonnement op Prime Video.

Jim Pedd, 14 augustus 2022 om 11:53

Vijf nieuwe series op Prime Video deze week! Met daaronder een titel die de fans wel zullen kennen: Smallville. We zetten de boel voor je op een rij.
Vella Raja (seizoen 1): Het kat en muis-spel begint met Theresa's baan in Chennai. Ze wil de stad schoonmaken en bevrijden van drugs. Dat leidt haar tot Deva, die drugsbaron wil zijn. Zijn pad daarnaar toe wordt gekenmerkt door moord en politiek.

Smallville (seizoen 1-10): Clark Kent krijgt een nieuwe dimensie in deze voorloper op de legende van Superman. Het stadje Smallville in Kansas lijkt nooit meer hetzelfde te zijn na een meteorietenregen 12 jaar eerder. Dat is de dag waarop Clark Kent aankwam op Aarde en de dag waarna vreemde dingen begonnen in Smallville. Nu is Clark een tiener.

Noticia de un Secuestro (seizoen 1): Het zijn de jaren negentig in Colombia. De overheid probeert drugsdealers te bestrijden met wetten om uitlevering mogelijk te maken. Maruja Pachón en Beatriz Villamizar - de vrouw en zus van congreslid Alberto Villamizar - worden ontvoerd door de Extraditables. De politie zoekt naar aanwijzingen die kan helpen de criminelen te pakken en Alberto voegt zich bij de zoektocht.

A League of Their Own (seizoen 1): In 1943 gaat Carson Shaw naar Chicago voor een try-out voor de All-American Girls Professional Baseball League. Daar ontmoet ze andere vrouwen die dromen van een carrière als honkballer en gaat er een wereld voor haar open. Max Chapman uit Rockford komt ook naar de try-outs, maar wordt weggestuurd. Gesteund door haar beste vriendin Clance moet ze een nieuwe weg vinden om haar droom na te jagen.

NIEUWE AFLEVERINGEN
All or Nothing: Arsenal (S01E04, S01E05 en S01E06)

Lees meer over: Prime Video, weekoverzicht

Populair nieuws