Winnen op Netflix is een droom voor series met 'The Sandman' als concurrent

The Sandman, Manifest en Locke and Key winnen het deze week op Netflix.

Jim Pedd, 14 augustus 2022 12:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Elke zondag zetten we op een rij welke drie series het 't beste doen op Netflix. Deze week is uiteraard de nummer één The Sandman. De serie wint het met gemak van Manifest en Locke & Key dat zijn laatste seizoen doormaakt, maar daarmee niet kan winnen van de nieuwe fantasyserie van de streamingdienst.
Daarmee heeft Netflix ogenschijnlijk weer een nieuwe grote hit in handen. Dat mag ook wel want The Sandman was, voordat de serie bij Netflix landde, decennia in de maak. Maker Neil Gaiman wilde deze interpretatie van het bronmateriaal pas goedkeuring geven. Dat lange geduld wordt nu dus beloond.

De top drie
We zetten hieronder de top drie voor je op een rij.

1. The Sandman: Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.

2. Manifest: Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.

3. Locke & Key: Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.
Lees meer over: The Sandman, Manifest, Locke and Key, netflix

Populair nieuws