Drie fantasyseries op Netflix die lijken op de grote hit 'The Sandman'

Fantasyseries op Netflix die lijken op The Sandman

The Sandman boekt nu een groot succes op Netflix, wat lijkt er een beetje op?

Jim Pedd, 14 augustus 2022 13:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Elke week zetten we drie toffe tips op een rij voor Netflix-abonnees. De series halen we uit de tips van Netflix zelf, die we vonden bij The Sandman. Die show is deze week de nummer één en gewoonlijk baseren we onze tips op de adviezen die Netflix daarbij heeft.
Goed, welke series tippen we dan precies deze week? Nou, het gaat om drie fantasyseries die net zo tof zijn als The Sandman! De eerste is de magische serie Fate: The Winx Saga, waarin je elfen volgt op de magische kostschool Alfea. Dan is er de compleet disfunctionele Umbrella Academy en tot slot hebben we nog de epische serie Shadow and Bone. Genoeg te zien dus!

Onze drie tips
Hieronder de drie tips:

Fate: The Winx Saga: Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

The Umbrella Academy: Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.

Shadow and Bone: Duistere krachten zweren samen tegen wees en kaartmaker Alina Starkov. Zij laat een speciale kracht vrij dat het lot van haar door oorlog getroffen wereld kan veranderen.
Lees meer over: The Sandman, Netflix, Fate the winx saga, the umbrella academy, shadow and bone

Populair nieuws