Nieuwe Disney+-serie lost groot Marvel-plotgat op

Nieuwe Disney+-serie lost groot Marvel-plotgat op

She Hulk Attorney At Law lost een groot vraagstuk van de franchise op.

Jim Pedd, 15 augustus 2022 om 06:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het Marvel Cinematic Universe bestaat inmiddels meer dan tien jaar. Er zijn meer dan twintig films gemaakt en het aantal series groeit ook in rap tempo. Zo bezien is het niet gek dat er zo nu en dan een verhaallijn een beetje blijft liggen.
Dat geldt in elk geval voor het verhaal rond de Sokovia Accords. Maar de serie She Hulk: Attorney at Law moet daar een oplossing voor bieden, waarmee een plotgat opgelost wordt!

She Hulk: Attorney at Law
De serie She Hulk: Attorney at Law brengt ons niet alleen het nieuwe personage Jennifer Walkers, maar komt ook nog met wat vergeten elementen. Een daarvan is de terugkeer van Abomination, een ander is het verhaal van de Sokovia Accords.

In het MCU werden die gesloten om overheden zeggenschap te geven over waar superhelden zich wanneer mee bemoeiden. Dat moest bijna wel, na een enorme mislukking tijdens een missie van de Avengers waarbij tientallen onschuldige burgerslachtoffers vielen.

Maar de vraag is een beetje blijven hangen hoe het met de Sokovia Accords af liep. Regisseur Jessica Gao laat weten dat er een antwoord komt:

"Deze serie zal de vraag beantwoorden wat daarmee gebeurd is. Wel pas achterin het seizoen, maar je gaat een antwoord krijgen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: She Hulk Attorney At Law, She Hulk, Disney Plus, Marvel Studios

Populair nieuws