search
'The Witcher'-tegenslag vertraagt de opnames
Series / Nieuws

'The Witcher'-tegenslag vertraagt de opnames

Henry Cavill is terug op de set van The Witcher en kan weer door met de opnames.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De afgelopen weken hoorden we dat Henry Cavill even weg moest bij de opnames van het komende derde seizoen van The Witcher. Hij bleek namelijk COVID-19 te hebben. Maar nu is hij terug.

The Witcher zou alweer verder zijn met de opnames van het komende derde seizoen. De tijdelijke pauze heeft voor vertraging gezorgd, stelt de site Redanian Intelligence, hoewel de opnames wel verder konden voor de momenten waarop Cavill niet in beeld was.

The Witcher seizoen 3
Het idee is nu dat de opnames van het derde seizoen van The Witcher tot een einde komen in september. Het nieuwe seizoen van de serie zal minstens een half jaar later klaar zijn voor release op Netflix.

Seizoen 3 van The Witcher is een verfilming van het vierde boek in de franchise en het tweede boek in het 'hoofdverhaal': Time of Contempt van schrijver Andrzej Sapkowski.

The Witcher laat vermoedelijk onder meer een gevecht zien tussen Geralt of Rivia en het Brotherhood of Sorcerers. Allemaal om zijn Ciri te beschermen.

Netflix breidt intussen de franchise van The Witcher flink uit, met nog een nieuwe film en een prequelserie die eraan zitten te komen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen