Marvel Studios is nu echt helemaal klaar met zijn volgende serie

Marvel is helemaal klaar met zijn volgende serie

Secret Invasion is nu helemaal opgenomen en komt begin volgend jaar uit op Disney+.

Bram de Groot, 15 augustus 2022 10:35

Deze week start Disney+ met het uitzenden van de serie She-Hulk: Attorney at Law en daarna werkt de streamer toe naar de release van Secret Invasion, begin 2023. Die is serie nu helemaal opgenomen.
Secret Invasion is een belangrijke serie in de verhaallijn van onder meer Captain Marvel. De film gaat verder met enkele gebeurtenissen uit haar solofilm en zal ook weer aansluiten op haar tweede film.

De hoofdrollen zijn voor Samuel L. Jackson als Nick Fury en Ben Mendelsohn als Talos. Maar je ziet ook Cobie Smulders (Maria Hill), Martin Freeman (Everett K. Ross), Don Cheadle (James "Rhodey" Rhodes), Kingsley Ben-Adir (schurk), Olivia Colman, Emilia Clarke, Killian Scott en Christopher McDonald voorbij komen.

Secret Invasion helemaal opgenomen
Via Instagram onthulde Jackson dat de (her)opnames voor Secret Invasion zijn afgerond. De levende Hollywoodlegende speelde de rol van Nick Fury al elf keer in het Marvel Cinematic Universe en dook op in het eerste seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D.

Begin 2023 keert hij dus terug voor Secret Invasion, maar later dat jaar is hij ook weer te zien in The Marvels, de tweede Captain Marvel-film. Die staat gepland voor juli volgend jaar.

Bron: Samuel L. Jackson

Lees meer over: Secret Invasion, Marvel Studios, Samuel L Jackson, Olivia Colman, Emilia Clarke, Ben Mendelsohn

Populair nieuws